Skip to content

Tevreden klanten

Klantenverhalen

Annick, Gentbrugge

“Met bijna alle boeken van Sandra Bekkari en het bijwonen van een lezing in 2019 van Trees over “Stoppen met snoepen” en een online sessie van Trees over “Stoppen met snoepen” en de FB groep “Eerste hulp bij eetbuien” probeerde ik zelf alles onder controle te krijgen. Maar na bijna 1 jaar heb ik toch beslist om in november 2020 bij Trees een afspraak te maken zodat ik door haar coaching op maat volledig terug op het juiste spoor gezet kan worden. En moet zeggen tot op heden lukt dit aardig. Trees is altijd een luisterend oor en op een vriendelijke wijze motiveert ze mij. Ik heb toch al resultaat en dat geeft mij een boost! Voor mij is dit een goede match.”

Gordon, Oostakker

Zoals velen een beetje last van het gekende jojo-effect. Op zich weet ik wel wat wel en niet te eten, dat snoepen en veel zoet/ vet eten niet OK is. Op zich weet ik dat ik voldoende water moet drinken, maar… de “controle” en vooral opvolging is voor mij belangrijk. Trees zet realistische doelen uit. Geen crashdieet en ook geen onhaalbaar gewichtsverlies als doel. Dat werkt goed. Gestart net voor de feestdagen, geen ideale periode (maar door corona maatregelen mag er toch niets) maar toch de stap gezet. En op korte tijd al resultaat!

Ema, Waasmunster

“Voor ik aan mijn coaching startte was ik niet gelukkig met mijn gewicht, iedere dag dacht ik: “morgen ga ik er iets aan doen maar ik bleef maar uitstellen”. Ondertussen had mijn huisarts mij ook al aangeraden om een diëtiste te contacteren. Kwam daarbij dat ik op een dag een verhaal hoorde van iemand met een maagring. Ik dacht: “dát nooit, ik moet er echt iets aan doen”. Tijdens de coaching verloor ik geleidelijk gewicht, kreeg ik weer energie, en voelde ik me duidelijk beter in mijn vel. De medicatie voor een hoge bloeddruk vielen praktisch helemaal weg en dit is zeker ook een groot pluspunt. Dit is de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb, terwijl andere diëten, pillen enz… niet hielpen of niet blijvend waren, is dit voor mij de ideale methode om gewicht te verliezen. Ik eet zeker niet slecht, maar wel gezonder en weet wat wel en niet kan. Ik zou deze coaching zeker aanraden aan andere mensen, want ik krijg van iedereen complimentjes dat ik er beter en goed uitzie, en ze vragen dan natuurlijk wat ik ervoor doe. Dus vertel ik in geuren en kleuren mijn verhaal en adviseer hen om een coaching-programma bij Trees te volgen.”

Brigitte, Waasmunster

“Mijn situatie was bij aanvang van de coaching redelijk hopeloos, ik had geen fut , was vaak verdrietig en voelde me dikwijls waardeloos. Ik besloot om me te laten begeleiden en kwam bij Trees terecht. Wat een verademing. Iemand die me begreep en die me hielp om mijn klik te maken. Mijn situatie nu 21 kg later is compleet omgedraaid, mijn zelfvertrouwen is veel groter en ik heb het gevoel dat ik veel meer aankan. Ik ben veel sterker en niet zo vlug meer van mijn sokkel geblazen. Heb ik een dipje, dan denk ik: “komaan Brigitte we gaan er weer voor en morgen is er weer een andere dag!” De coaching bij Trees gaf mij vooral het gevoel dat ik begrepen werd en alles kon zeggen zonder dat ik aanzien werd als een slappeling zonder karakter. Bij haar mocht ik mijn hart eens luchten en dat is heel belangrijk was voor mij. Om dan samen de klik te kunnen maken en stap voor stap kleine dingen veranderen . Dat had ik nooit alleen gekund! Mijn allereerste sessie in tranen, en nu alleen maar een stralende glimlach. Ik raad de coaching dus met volle overtuiging aan aan iedereen die zich niet zo goed in zijn vel voelt!”

Isabelle, Hasselt

“Ik zat al een tijdje in FB groep “Eerste hulp bij eetbuien”. Ik merkte dat de reacties van Trees aansloten bij mijn gedachten. Maar toepassen in het dagdagelijkse gebruik lukte me nog niet. Toen keek ik en zag dat Trees te ver woonde om langs te gaan. Dan kwam Corona langs en kwam ik op het idee dat online misschien ook wel een oplossing zou kunnen zijn. Computergebruik is niet mijn sterkste vak maar dat ging allemaal zeer vlotjes via Zoom. Enkel voordelen. Je volgt het in je eigen woonkamer (als alle andere gezinsleden uit het huis zijn natuurlijk) Je verliest geen tijd. Je staat even “dicht” bij Trees als dat je haar live zou zien. De coaching heeft zeker invloed gehad op mijn snoepen! Het heeft me tot inzichten gebracht die ik zelf niet wist. Ik heb wel nog steeds dagelijkse motivatie nodig heeft om de juiste gedachten te hanteren. Het is nog geen automatisme. Maar dat op zich dat er geen dagelijkse eetbuien meer zijn is al een hele stap vooruit !

Vanessa, Mechelen

“Ik doe nu sinds 5 weken de online coaching . Voor mij heeft dit al goed geholpen. Ik begon eraan met gemengde gevoelens want had al eerder dietistes gedaan. Maar Trees is niet zomaar een dietiste. Het gaat verder dan u een lijst geven met wat je wel en niet mag eten. Het gaat over het eetgedrag en emoties errond. Sinds ik online coaching doe zijn mijn eetgewoontes al wat veranderd.Ik heb mijn snoep voor de meerderheid al laten vallen of vervangen door gezonder alternatief en ik zal nu eerder iets zoeken voor te doen om te ontspannen en te ontstressen dan te eten en ik probeer ook maaltijden gezonder te maken nu door meer groenten te gebruiken. Ik ben meer gemotiveerd als anders door de steun van Trees en het onlinegesprek die we hebben. Het voordeel van online coaching is natuurlijk dat ik dit gelijk wanneer kan doen op de dag en dat ik mij hier niet voor moet verplaatsen. En nu met corona is het heel handig dat dit bestaat dan heb je nog altijd die steun en dat duwtje dat je nodig hebt om verder te doen ik deze moeilijke tijden.”

Tanja, Waasmunster

“Begin 2018 besloot ik om via een (vooral gezonde!) manier mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Geen crash-dieet, niet één of andere magische formule, maar wel gezond evenwichtig eten met als voornaamste doel me langzaam maar zeker beter in m’n vel beginnen voelen! Dankzij de persoonlijke motiverende coaching van Trees – in zowel “goeie” als “iets moeilijkere” periodes – ben ik er tot nu toe in geslaagd om 8 kilo af te vallen, waardoor m’n einddoel nu echt wel in zicht is! Ik heb reeds heel wat afvalmethodes uitgetest, maar ik moet bekennen dat de coaching door Trees voor mij de meest doeltreffende is! En dus zou ik het zeker ook aan andere mensen aanraden.”

Berthe, Antwerpen

“In de eerste lockdown dronk ik vaak aperootjes met de nodige hapjes. En ook koffietjes met iets zoets bij…Maar ik stopte niet met 1 koekje of wafeltje… ah ja, ik moest toch wat troost vinden voor deze bevreemdende periode…Maar uiteraard volgde de weegschaal. Ik volg Trees ( en Sandra Bekkari) al langer op FB en zag dat online coaching ook mogelijk was. Dit was het moment om te beginnen! Van huis uit werken dus meer tijd om mijn projectje te starten : stoppen met snoepen! Als je er alleen aan begint is er steeds een stemmetje dat zegt dat je het toch verdiend hebt. Nu is er een soort van stok achter de deur en wil je niet ‘afgaan’. Als je sympathie hebt voor je coach doe je het in eerste instantie toch voor haar. Je beseft uiteraard wel dat je het voor jezelf doet maar als dat volstond was het niet nodig om een coach onder de arm te nemen… Trees geeft tips en je kan ook heel persoonlijk met haar babbelen, ik had het gevoel om een afspraak te hebben met een ‘vriendin’ en het ging over eten en over waarom dat je het een of ander deed of net niet deed. Volgens mij is dat de grote succesfactor! Nu, ik at sowieso al geruime tijd gerechten van SB of PN, al jaren eigenlijk. Ik lust dat gewoon heel graag en voel werkelijk aan mijn lijf als ik niet gezond eet dat dat me niet goed doet; dus dat deel was en is geen probleem. Enkel dat snoepen dus … dus ABSOLUUT heeft de coaching impact!!! Het helpt je ook om door te zetten omdat het bij mij drie weken duurde eer er iets afging van mijn gewicht ondanks alles zeer goed te doen ( dat was net de reden waarom het niet alleen lukte zonder coaching) Wat voor mij veel deed was het Food and Mood-dagboek. Je schrijft en denkt erover na. Je wordt je dus bewuster waarom je eet en waarom je snoept en daar ligt de oplossing van het probleem. De belangrijkste quote van Trees die ik onthouden heb is : “De oplossing van mijn probleem ligt niet in de koelkast of de koekjesdoos’. Ik glimlach altijd spontaan als ik dit tegen mezelf zeg en je gaat daardoor ook nadenken over het waarom… is veel beter dan die koek of chocolade of wafel of…”

Ellen, Baasrode

Na de zoveelste poging op mijn eentje om te stoppen met snoepen en gezonder te leven, besloot ik professionele hulp in te schakelen. Ik was niet op zoek naar een diëtiste, maar naar iemand die mij kon helpen met mijn emo-eetbuien. Ik ben of misschien kan ik nu wel zeggen “was” verslaafd aan chocolade. Tijdens momenten van stress was dat het enige dat mij kon helpen en troost bieden en dat patroon wou ik doorbreken. De sessies met Trees hebben mij het inzicht gegeven op welke momenten ik stress ervaar, wat ik kan doen om deze stressvolle momenten te vermijden of hoe hier mee om te gaan. Ze heeft mij leren plannen, anders naar voeding leren kijken en me time leren inlassen. Iets vanwaar ik dacht dat dit onmogelijk zou zijn als fulltime werkende mama met 3 jonge kinderen. Ik sta sterker in het leven, ik heb het gevoel dat ik niet meer afhankelijk ben van chocolade en dat ik niet meer constant denk aan eten, snoepen, chocolade. De grootste drang is weg. Zijn er geen dagen meer dat ik zou bezwijken aan chocolade, tuurlijk wel, maar ik heb een houvast. Dan denk ik terug aan mijn sessies met Trees en bekijk de voor-en nadelen van mijn nieuw eet-en levenspatroon. Zo lukt het mij om verder het juiste pad te volgen. Ik sta energieker in het leven, krijg het ene compliment na het andere, zalig! Ik kan het iedereen aanraden. Dank je wel Trees!

Schrijf nu jouw succesverhaal.

Wil jij ook graag verandering zien in je leven? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we samen kunnen doen om ook in jouw leven een mooi verhaal te schrijven.