Ovenschotel met bloemkool en rundergehakt
INGREDIENTEN (per persoon)
- 200 g bloemkool
- 100 g broccoli
- 120 g aardappelen
- 1 ui
- 150 g runds- of kalfsgehakt
- 50 ml volle melk
- nootmuskaat
- peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel gemalen kaas
BEREIDING
- Rol het kalfslapje met een deegrol plat
- Beleg het kalfslapje met filet de saxe en met mozzarella en rol het op
- Steek een cocktailprikker door het rolletje
- Snipper de sjalot fijn en snij de tomaat in kleine stukjes
- Stoof de geperste knoflook in olijfolie en voeg de sjalot en de tomaatstukjes toe
- Laat het tomaatmengsel 3 minuutjes sudderen
- Kook ondertussen de spaghetti gaar
- Voeg het tomaatmengsel en de light room toe aan de gare deegwaren