Saltimbocca van kalfslapje met pasta
INGREDIENTEN (per persoon)
- 100 g dun gesneden kalfslapje
- 1/3 bolletjes mozzarella light
- 2 sneetjes filet de saxe
- 40 g volkoren spaghetti
- 1 tomaat
- 1 sjalotje
- 1 knoflookteentje
- 50 ml light room
- peper
- 1 eetlepel vloeibare margarine
BEREIDING
- Rol het kalfslapje met een deegrol plat
- Beleg het kalfslapje met filet de saxe en met mozzarella en rol het op
- Steek een cocktailprikker door het rolletje
- Snipper de sjalot fijn en snij de tomaat in kleine stukjes
- Stoof de geperste knoflook in de margarine en voeg de sjalot en de tomaatstukjes toe
- Laat het tomaatmengsel 3 minuutjes sudderen
- Kook ondertussen de spaghetti gaar
- Voeg het tomaatmengsel en de light room toe aan de gare deegwaren